Saturday, July 23, 2011

Βρες λύση σε 5 περίεργες σεξοφάσεις!


Ας το παραδεχτούμε: όλες έχουμε αντιμετωπίσει περίεργες σκηνές ντροπής στο κρεβάτι, σε τέτοιο βαθμό που θέλαμε να μας καταπιεί η γη. Μην απελπίζεσαι.


Το μόνο σίγουρο είναι πως η αλήθεια στο σεξ απέχει κατά πολύ από τις καυτές σκηνές πάθους που βλέπεις στις ταινίες του Χόλιγουντ. Στην αληθινή ζωή, το προφυλακτικό δεν μπαίνει μαγικά, ο συγχρονισμός των δύο παρτενέρ συμβαίνει σπάνια και οι άβολες στιγμές δίνουν και παίρνουν. Ποιά είναι τα πλέον ντροπιαστικά σενάρια που μπορούν να σου τύχουν στο σεξ και πώς να τα χειριστείς;

Περίεργη φάση Νο #1: ξαφνικά, το ''ηθικό'' του πέφτει
Μπορεί να διαθέτετε τρελή χημεία, μπορεί όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι να παίρνουν τα σεντόνια φωτιά αλλά κάποια στιγμή (μακρυά από εμάς) εκεί που νομίζεις πως ο καλός σου έχει πάρει μπρος, το πέος του κατεβάζει ρολά. Σίγουρα η φάση αυτή δείχνει ότι ο αγαπημένος σου δεν αντιμετωπίζει κάποιο οργανικό πρόβλημα, αφού στύση υπήρξε έστω και για λίγο. Φυσικά το να τον κατηγορήσεις ή να του δείξεις πόσο ξενέρωσες δεν θα βοηθήσει τα πράγματα. Το γεγονός πιθανότατα οφείλεται σε κούραση ή απλά σε μια άτυχη στιγμή που όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να έχουν. Αν τα βάλει με τον εαυτό του, θύμησέ του ότι υπάρχουν ημέρες που κι εσύ δυσκολεύεσαι ή δεν ολοκληρώνεις ποτέ. Δεν υπάρχει λόγος για ντροπές και αλληλοκατηγορίες.

Περίεργη φάση Νο#2: κάποιος ελευθέρωσε αέρια:
Αν σου συμβεί, μην το βάλεις στα πόδια. Σύμφωνα με τους ειδικούς, απελευθερώνουμε αέρια 15 με 20 φορές την ημέρα και η σεξουαλική επαφή μπορεί ν' αυξήσει τον παραπάνω αριθμό. Την επόμενη φορά που θα σας συμβεί μην χάσετε την όρεξή σας αλλά ούτε αξίζει ν' αναλωθείτε σε χαζές συγνώμες. Αν τύχει σε σένα, ζήτα συγνώμη για τυχόν οσμές και συνέχισε τη δράση. Υπάρχει φυσικά και η πιθανή περίπτωση οι ήχοι που θ' ακούσετε να οφείλονται όχι σε αέρια αλλά να έρθουν ως σημάδι της πλήρους ικανοποίησής σου. Αν είσαι πολύ υγρή, η κίνηση του πέους κατά τη διείσδυση μπορεί να δημιουργήσει κενά στην περιοχή με αποτέλεσμα την παραγωγή των περίεργων αυτών ήχων.

Περίεργη φάση Νο #3: Σου προτείνει κάτι που δεν θέλεις να κάνεις (ή στο επιβάλλει):

Απλά επειδή αγαπάτε ο ένας τον άλλο, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ότι θα έχετε τις ίδιες ιδέες και στο κρεβάτι. Πολλά πράγματα που εκείνος μπορεί να έχει συνηθίσει να κάνει με προηγούμενες παρτενέρ, εσένα παίζει να σου ακουστούν ανήθικα, περίεργα και πρωτάκουστα. Αντί να του βάλεις τις φωνές για όσα σου ζητά, ζήτα χρόνο για να αισθανθείς άνετα μαζί του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα πραγματοποιήσετε κάποια στιγμή. Τώρα αν στα επιβάλλει με το ζόρι, μπορείς να αντιδράσεις. Ας διακρίνουμε τις περιπτώσεις:

Α. Τέλειωσε στο στόμα σου προτού τραβηχτείς: ας μην τον καταδικάσουμε εξ' αρχής. Στην έξαρση και το πάθος της στιγμής, είναι πιθανό να μην πρόλαβε να σε προειδοποιήσει. Αν πάλι πιστεύεις πως το έκανε επίτηδες, ζήτα του να σε ενημερώνει προτού προβεί σε ανάλογες ενέργειες.

Β.Έφερε μαστίγια, βοηθήματα και στολές και επιμένει να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις του: σίγουρα οι φαντασιώσεις και των δύο αποτελούν δυναμικό κομμάτι μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει κάθε βράδυ να παίζεις την αναπαράσταση του "Μάτια Ερμητικά Κλειστά". Ζήτα του να κάνετε μια κουβέντα για τις φαντασιώσεις πρώτα και έπειτα όταν και εφόσον νιώσεις έτοιμη, να ξεκινήσετε από τις βασικές φαντασιώσεις που θ΄ αποτελέσουν το αλατοπίπερο στη σχέση.

Γ. Το πέος μπήκε στη λάθος τρύπα: έχει συμβεί πολλάκις σε γυναίκες ανά τον κόσμο και μην το γελάς. Λίγο η έξαψη, λίγο τα σκοτάδια και ο καλός σου έχασε το στόχο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη. Το πιθανότερο είναι το ατύχημα να οφείλεται σε λάθος που γρήγορα θα το καταλάβει εκείνος και θα ζητήσει τις απαραίτητες συγνώμες. Αν πάλι καιρό τώρα σου ζητούσε να προχωρήσετε στο πρωκτικό σεξ και αυτός ήταν ο τρόπος του να σε πείσει, εξήγησέ του το λάθος του με ανάλογα παραδείγματα (πώς θα του φαινόταν να βρεθεί το δαχτυλάκι σου στον πρωκτό του).

Δ.Σου έφερε παρτενέρ για να κάνετε το τρίο που ονειρευόταν:
δεν χρειάζεται να πεις ναι στις ορέξεις τους εφόσον δεν νιώθεις έτοιμη ή με το φόβο μην τον χάσεις. Αν δεν θέλεις να τον μοιραστείς, είναι δικαίωμά σου. Όπως την έφερε, έτσι και να την διώξει!

Περίεργη φάση Νο #4: Στο ΕΚΑΒ

Το άγριο σεξ, μπορεί να φέρει και τραυματισμούς. Ε πόσο ασφαλές θα ήταν άλλωστε το να κρεμιέστε στους πολυελαίους. Κατά τη διάρκεια της επαφής, δεν πηγαίνουν όλα κατ' ευχήν πάντα. Τα δαγκώματα, οι γρατσουνιές, οι μώλωπες, τα πεσίματα, είναι μέσα στο παιχνίδι και οφείλετε να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε τις κινήσεις σας. Όσο για τα ευαίσθητα μέρη, προσοχή στα νύχια και τα δοντάκια σου που πρέπει να παίζουν δευτερεύοντα ρόλο. Για λιγότερους τραυματισμούς, ανάψτε τα φώτα, χρησιμοποιήστε βοηθήματα εγκεκριμένα και υψηλής ποιότητας και δώστε ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στην επιλογή και σωστή τοποθέτηση του προφυλακτικού.

0 comments:

Post a Comment